دسامبر 23, 2024

اخبار فارکس، نفت، طلا و کریپتوکارنسی

آخرین اخبار فارکس، نفت، طلا و کریپتوکارنسی

کاهش نگرانی‌ها، به ضرر نفت تمام شد

آخرین احبار نفت و طلا:

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از اینوستینگ، قیمت نفت در روز سه‌شنبه در جریان معاملات آسیایی 3 درصد کاهش یافت. بهای معاملات آتی نفت برنت با 2.35 دلار یا 3 درصد کاهش به 75.11 دلار در هر بشکه رسید، در حالی که معاملات آتی وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با 2.26 دلار یا 3.1 درصد کاهش، سطح 71.57 دلار در هر بشکه را ثبت کرد

در پی انتشار گزارشی در رسانه‌ها مبنی بر اینکه اسرائیل تمایلی به حمله به اهداف نفتی ایران ندارد، نگرانی‌ها پیرامون اختلال در عرضه کاهش یافت. البته چشم‌انداز تقاضا نیز ضعیف‌تر شده است.

هر دو شاخص معیار در روز دوشنبه حدود 2 درصد کاهش یافته بودند. البته از شروع هفته تا کنون، به دلیل وجود نگرانی‌ها پیرامون برنامه‌ریزی اسرائیل برای مقابله به مثل در برابر حمله موشکی ایران، تقریباً 4 دلار کاهش یافته‌اند و به این ترتیب، تقریباً سودهای انباشته شده در هفت جلسه منتهی به جمعه گذشته را از بین بردند.

به گزارش واشنگتن پست در اواخر روز دوشنبه، بنیامین نتانیاهو، نخست وزیر اسرائیل به ایالات متحده اعلام کرده که اسرائیل تمایلی به حمله به اهداف هسته‌ای یا نفتی ایران ندارد.

اما در کنار این، در خاورمیانه، اسرائیل به گسترش اهداف خود در جنگ علیه شبه‌نظامیان حزب‌الله لبنان در روز دوشنبه اقدام کرد و در یک حمله هوایی در شمال، به کشتار دستکم 21 نفر دست زد.

با این حال، تشدید تنش‌های ژئوپلیتیک همچنان به حمایت از نفت در این سطح ادامه می‌دهد. بدون احتساب درگیری‌های موجود، نفت در بحبوحه‌ی روایت تضعیف تقاضای فعلی، حتی بیش از 70 دلار در هر بشکه سقوط می‌کرد.

ناگفته نماند چین عامل اصلی افت ارزش نفت بوده است؛ تقاضای چین در سال جاری 580000 بشکه در روز افزایش یافته که این رقم پیش از این، 650000 بشکه در روز بوده است.

افزون بر آن، سازمان کشورهای صادرکننده نفت (اوپک) روز دوشنبه، پیش‌بینی خود در مورد رشد تقاضای جهانی نفت در سال 2024 را کاهش داد. به علاوه، اوپک پیش‌بینی رشد تقاضای جهانی نفت برای سال آینده را از ۱.۷۴ میلیون بشکه در روز به ۱.۶۴ میلیون بشکه در روز کاهش داده است.

سازمان اوپک

براساس اطلاعات ارائه‌شده از داده‌های گمرک چین، واردات نفت در ماه سپتامبر نسبت به سال گذشته کاهش یافته است و علت این امر، محدودکردن خرید توسط کارخانه‌ها به دلیل تقاضای ضعیف سوخت داخلی و کاهش حاشیه صادرات بوده است.

تینا تنگ، تحلیلگر بازار مستقل، با اشاره به تضعیف چشم‌انداز تقاضا به دلیل تولید بی‌سابقه ایالات متحده و تقاضای متوسط چین، اظهار داشت که با احتمال بروز واکنش بیش از حد بازار، نفت در حال حاضر از رشد چشمگیر ناشی از تشدید تنش در خاورمیانه عقب نشینی کرده است. 

منبع: https://www.tgju.org/