دسامبر 23, 2024

اخبار فارکس، نفت، طلا و کریپتوکارنسی

آخرین اخبار فارکس، نفت، طلا و کریپتوکارنسی

نفت خام ضررهای قبل را جبران کرد

آخرین احبار نفت و طلا:

به گزارش شبکه اطلاع‌رسانی طلا و ارز به نقل از «اف‌ایکس استریت» نفت وست تگزاس اینترمدیت (WTI) در ساعات معاملاتی آسیا در روز پنج‌شنبه حدود 71.60 دلار در هر بشکه معامله شد، و به این ترتیب ضررهای اخیر خود را نسبت به جلسه‌ی قبل جبران کرد.

نگرانی‌ها پیرامون مناقشه خاورمیانه همچنان بر سرمایه‌گذاران فشار می‌آورد و بر نگرانی‌ها از اختلالات احتمالی عرضه از منطقه می‌افزاید که کمکی در جهت حمایت از قیمت نفت خام است.

روز چهارشنبه، حملات اسرائیل به جنوب بیروت آغاز شد و این در حالی بود که آنتونی بلینکن، وزیر امور خارجه ایالات متحده، ضمن بازدید از منطقه، حمایت خود را از آتش بس در غزه و لبنان اعلام کرد.

از آن طرف، حزب‌الله لبنان با تشدید حملات خود به اسرائیل، برای اولین بار موشک‌هایی با دقت فوق‌العاده را مستقر کرد و انواع جدیدی از پهپادها را برای هدف قرار دادن سایت‌های اسرائیلی پرتاب کرد.

به گزارش رویترز، حزب‌الله همچنین ادعا کرد که حملاتی را به یک کارخانه‌ی نظامی اسرائیل در نزدیکی تل‌آویو انجام داده است.

و اما عامل دیگری که قیمت نفت را تحت فشار قرار داد، افزایش بیش از حد انتظار در ذخایر نفت آمریکاست، چرا که علاوه بر واردات، ذخایر بنزین نیز به طور غیرمنتظره‌ای افزایش یافت. گفتنی است این افزایش ذخایر پس از آن اتفاق افتاد که پالایشگاه‌ها به دنبال تعمیرات فصلی، بر میزان تولید خود را افزودند.

به علاوه، اداره اطلاعات انرژی ایالات متحده (EIA) از افزایش 5.474 میلیون بشکه‌ای ذخایر نفت خام خبر داد که مجموع موجودی انبارها را در هفته‌ی منتهی به 18 اکتبر، به 426 میلیون بشکه رساند که بسیار بالاتر از افزایش 0.7 میلیون بشکه‌ای پیش‌بینی‌شده بود.

و اما در چشم‌انداز ارز ایالات متحده، شاخص دلار آمریکا (DXY) که ارزش دلار آمریکا (USD) را در برابر شش ارز اصلی دنبال می‌کند، به بالاترین سطح خود از اواخر جولای رسیده و در روز چهارشنبه، سطح 104.57 را ثبت کرد. این امر، تضعیف بیشتر تقاضا برای نفت دلاری را به همراه داشت.

آنچه مسلم است نشانه‌های انعطاف‌پذیری اقتصادی و نگرانی‌های فزاینده درباره‌ی تورم، از میزان احتمال برای کاهش قابل توجه نرخ بهره توسط فدرال رزرو در ماه نوامبر کاسته است.

افزون بر آن، هزینه‌های استقراض بالاتر می‌تواند عاملی برای اعمال فشار بیشتر بر اقتصاد ایالات متحده، به عنوان بزرگترین مصرف‌کننده‌ی نفت جهان باشد و در عین حال که به طور بالقوه منجر به کاهش فعالیت اقتصادی می‌شود، از میزان تقاضای نفت نیز بکاهد.

منبع: https://www.tgju.org/